Биляна Лазарова в битка с булимията

Биляна е сред най-популярните инфлуенсъри с над 150 000 последователи в Инстаграм.

Хитовата актриса и певица с неочаквано признание в Инстаграм

Биляниш разкри, че от години страда от хранителното разстройство

На 16 тя беше избрана за най-красивата тийнейджърка на конкурс в Тайланд

Биляна Лазарова-Биляниш, която е един от най-известните модели у нас, но се изявява като певица и актриса, направи неочаквано признание в социалните мрежи. 19-годишната красавица сподели със своите близо 150 000 последователи в Инстаграм, че страда от хранително разстройство.

“Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път ще разкажа своята история. Зад лъскавите рокли и широки усмивки се крия аз, човешко същество, което носи своите демони като всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще продължавам да се боря”, споделя Биляна.

Лазарова е популярна в светските среди още от 15-годишна. Преди три години бе избрана за най-красивата тинейджърка в света на конкурс в Тайланд. Преди два месеца Биляна стана майка за първи път, но вече е разделна с бащата на детето си. Tя казва, че отключва заболяването след травмиращи събития в живота си, без да уточнява какви са те.

Заради булимията моделката води постоянна борба с преяждането и килограмите.

“Килограмите ми и цялостната ми визия и състояние се променят ежеседмично и всеки, който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере. Не спиш, не мислиш за нищо друго и понякога дори нямаш сили да живееш. Това е тук за всички вас, които губите вярва в себе си и ви идва в повече. Не сте сами и всички водим битки”, написа още Биляниш в Инстаграм.

За часове публикацията в социалната мрежа събра над 15 000 харесвания и стотици коментари. Повечето фенове подкрепиха моделката за смелостта да признае проблема си и є пожелаха бързо да върне доброто си психическо и физическо здраве.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път заставам зад вас , за да разкажа своята история. За всички вас,които страдате,за всички вас,които се борите,които плачете тайно и се криете от близките си. Това съм аз и това е МОЯТА битка. Битката с хранителните разстройства. Зад лъскавите рокли и широките усмивки се крия аз,човешко същество,което носи своите демони както всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще продължавам да се боря. Травмиращи събития отключиха в мен това психично заболяване,което тормози мен и организма ми вече толкова време. Килограмите ми и цялостната ми визия и състояние се променят ежеседмично и всеки,който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере. Не спиш,не мислиш за нищо друго и понякога дори нямаш сили да живееш. Това е тук за всички вас,които губите вярва в себе си и ви идва в повече. Не сте сами и всички водим БИТКИ. Пътят към вътрешния мир е дълъг и трънлив. Пазете сърцата си и не падайте духом. #eatingdisorder#recovery#bulimiarecovery

A post shared by ⭕️BILYANA LAZAROVA⭕️ (@b_lyanish) on

Коментари

Задължително поле